fbpx

 

A Masterfield Oktatóközpontnál a legfontosabb célunk a munkában jól hasznosítható,
elméleti és gyakorlati informatikai és projektmenedzsment ismeretek átadása élő online tanfolyamaink,
tantermi képzéseink, e-learning tananyagaink és tanácsadási tevékenységünk segítségével.


 

 


Online élő kurzusok

  Hogyan működik a virtuális képzés?  Élvezd online képzéseink kényelmét otthonodból!     Az online képzés valós időben zajlik, nem felvételről, ezt fontos, ha tudod! Becsatlakozol a tantermi oktatásba olyan formában, hogy hallod és látod is az oktatót. 

További részletek a szolgáltatásról

E-learning anyagok

Még mindig nagyon sokan szeretnének otthonról, vagy munkahelyükről online formában, biztonságosan tanulni. Viszont sokaknak nehéz egy előre megadott ütemtervben fejlődni, és szeretnének saját tempójukban haladni.

További részletek a szolgáltatásról

Vállalati Tanácsadás

A Masterfield Oktatóközpont fő profilja az oktatás, de egyre növekvő arányban végzünk vállalati tanácsadást, egyedi szoftverfejlesztést és tesztelést. Minden oktatónk gyakorló informatikus is egyben, így tudásuk nemcsak elméleti, hanem sokéves gyakorlati tapasztalatokra is épül.

További részletek a szolgáltatásról

   


 

 

Változások a felnőttképzésben!

Felnőttképzési információk, amikről érdemes tudnod   2020. szeptember 1-el gyökeres változások történtek a felnőttképzés területén, ezek nem csak a Képzőket, de a piaci alapú oktatásokra jelentkezőket is érintik.
2020-10-06

Mi a Masterfield Akadémia?

Ismerd meg az Akadémiánkat Te is!   Karriert váltanál? Valami újba kezdenél, akár az alapoktól? Akadémiánkat azok számára hoztuk létre, akik szeretnének még jobban elmélyülni egy-egy témában.
2020-10-02

Online tanulás az Akadémián - Interjú

Milyen virtuálisan részt venni egy  képzésen? "Cseppet sem éreztem hátránynak, az online tanulókat éppúgy bevonták a folyamatokba, mint a személyesen jelen lévőket. Nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy mi is szóhoz jussunk. "
2020-09-10

Egyedi e-learning készítése

Mit jelent az egyedi vállalati e-learning?   Cégre szabott tananyagok. Abban az esetben, amennyiben egy cég saját e-learning anyagot szeretne készíttetni, hozzánk bátran fordulhat!
2020-08-25