fbpx

E-learning anyagok

Mi az az e-learning? 

Még mindig nagyon sokan szeretnének otthonról, vagy munkahelyükről online formában, biztonságosan tanulni. Viszont sokaknak nehéz egy előre megadott ütemtervben fejlődni, és szeretnének saját tempójukban haladni.

Ezért a Masterfield-nél az élő, online virtuális tanfolyamok mellett e-learning anyagokból is tanulhatnak a hallgatóink! Az e-learning egy előre rögzített, önálló felkészülésre szánt oktatási anyag, mely prezentációt, interaktív vagy letölthető gyakorlatokat, oktatói alámondást, helyenként videókat tartalmaz.

 

 

 

Miért jó nekem?

 

 • Bármilyen időbeosztásban végigcsinálhatod, saját tempódban tudsz haladni.
 • Bárhonnan tudod használni, csak egy internet kapcsolat kell hozzá.
 • Az ellenőrző kérdésekkel vissza tudod mérni, hogy sikerült-e elsajátítanod az egyes témaköröket.
 • A rendelkezésre álló hónapok alatt korlátlan alkalommal végignézheted.

Mit jelent az egyedi vállalati e-learning?

Abban az esetben, amennyiben egy cég saját e-learning anyagot szeretne készíttetni, hozzánk bátran fordulhat! Szakértőink nem csak az informatikai ágazatokban, hanem egyéb üzleti területeken is kínálnak megoldást személyre szabott e-learning anyagok összeállítására. Ilyen lehet pl. a marketing, pénzügyi, vagy akár a jogi terület is.

Ilyen esetben a céggel egyeztetve alakítjuk ki a munkavállalóik részére szánt oktatóanyagokat, teljesen személyre szabott tartalommal és megjelenéssel. Így egy komplett, leginkább releváns tartalommal megtöltött oktatási tananyagot kínálhatnak a vállalkozások munkatársaik részére!

 

Kérj időpontot díjmentes konzultációra, egyedi e-learning készítéséhez:

   

  Milyen tanfolyamok érhetőek el e-learning formában? 

  E-learning portfóliónk folyamatosan bővül, jelenleg az alábbi témákban tudunk ilyen anyagot biztosítani:

   

  International Software Testing Qualifications Board e-learning anyagok

  The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved

  Milyen nyelvűek az anyagok? 

  Jelenleg angol nyelvű e-learningek érhetőek el nálunk. A tananyag angol szövegeket tartalmaz és angolul beszél az oktató.

   

  A kapcsolódó vizsgákkal mi a helyzet

  Több e-learning anyagunk tartalmaz egyszeri vizsgázási lehetőséget. Ilyenek például az ITIL, Scrum, PRINCE2 anyagok. Bővebb információért tájékozódj a megfelelő e-learning adatlapján!

   

  Mennyibe kerülnek ezek az anyagok? 

  E-learning anyagaink díja általában kedvezőbb, mint az azonos tartalmú tantermi képzéseink. Figyelj, hogy sokszor már a vizsga díját is tartalmazza, így igen kedvező áron érheted el.

   

  Van-e bármilyen korlátozás? 

   

  E-learning megvásárlása egy főre szól, nagyobb létszám esetén kérd egyedi ajánlatunkat! Az anyagok korlátlan ideig nem elérhetőek, léteznek például 3 hónapig és 1 évig használható tananyagok. Kérünk, hogy tájékozódj a kiválasztott e-learning adatlapján! 

  Tovább a teljes e-learning kínálatra