fbpx

Online részvétel élő tantermi oktatáson

 

Hogyan működik a virtuális képzés?

Gondot okoz a szállás vagy utazás, esetleg a munkahelyedről vagy otthonról szeretnéd meghallgatni valamely képzésünket? Akkor online képzési formánkat neked találtuk ki! 

Az online képzés valós időben zajlik, nem felvételről, ezt fontos, ha tudod! Becsatlakozol a tantermi oktatásba olyan formában, hogy hallod és látod is az oktatót. 

Teljesen interaktívan tanulhatsz, hiszen kérdéseidet felteheted szóban, vagy chat felületünkön írásban is, amelyekre az oktató írásban vagy szóban válaszol!Teljesen olyan, mintha Te is bent ülnél az oktatáson!

 

Hogyan végezhetem el a számítógépes gyakorlatokat?

Emiatt sem kell aggódnod! Gyakorlatias, számítógépes tanfolyam is elvégezhető ilyen formában. Ekkor biztosítunk neked egy virtuális gépet a teremben, amelyen ugyanúgy végig tudod csinálni a feladatokat.


Az oktató látja a munkádat, szükség esetén ugyanúgy tud segíteni, ha elakadnál, mintha bent ülnél a teremben.
Nem szenvedsz semmiben sem hátrányt.

 

Jól hangzik! Mely tanfolyamoknál elérhető ez a lehetőség?

Kurzusaink nagy része elvégezhető online. Érdeklődj az adott képzés oktatásszervezőjénél, hogy az általad választott tanfolyamnál elérhető-e ez az opció!

 

Mik a technikai feltételei a részvételnek?

Nagyon egyszerű, hiszen csupán egy számítógépre vagy laptopra, internet kapcsolatra, fejhallgatóra vagy hangfalra és egy mikrofonra lesz szükséged.

Emellett gondoskodunk arról is, hogy informatikusaink a képzés teljes időtartama alatt biztosítsák számodra a folyamatos és zavartalan technikai hátteret!

Nézd meg rövid videónkat vezető oktatónkkal, hogy miért hasznos számodra is ez a módszer!

 

 

Mennyibe kerül egy ilyen online képzés?

Kevesebbe, mint gondolnád! 

Online formában a képzéseink a tantermi oktatás listaárához képest 20% kedvezménnyel érhetőek el. A már eleve akciós vagy egyedi ajánlat, illetve csoportos részvétel esetén érdeklődj személyre szabott lehetőségek után!

 

Érdekel, hogy mely tanfolyamoknál veheted igénybe ezt a szolgáltatásunkat?

   

 

Teljes tanfolyam lista megtekintéséhez kattints ide!

 

Mit gondolnak hallgatóink az online képzésekről?

Microsoft SQL Server T-SQL haladó képzésen vett részt egyik kedves hallgatónk, Bolvári Dénes, a MAVIR Zrt. munkatársa.

Őt kérdeztük az online oktatási formáról.