fbpx

Online részvétel élő oktatáson

Mi az az online részvétel?

Ha gondot okoz a szállás vagy utazás, munkahelyedről vagy otthonról szeretnéd meghallgatni valamely képzésünket, online képzési formánkat neked találtuk ki. 

Az online képzés valós időben zajlik, nem felvételről. Becsatlakozol a tantermi oktatásba olyan formában, hogy hallod és látod az oktatót. Akár kérdéseket is feltehetsz chat felületünkön, amelyeket az oktató írásban vagy szóban megválaszol.

Online képzés

Számítógépes gyakorlatokat is el fogom tudni végezni?

Gyakorlatias, számítógépes tanfolyam is elvégezhető ilyen formában. Ekkor biztosítunk neked egy virtuális gépet a teremben, amelyen ugyanúgy el tudod végezni a feladatokat. Az oktató látja a munkádat, szükség esetén ugyanúgy tud segíteni, ha elakadnál.

Mely tanfolyamoknál elérhető?

Tanfolyamaink nagy része elvégezhető online, de néhány speciális eszköz igényű, több számítógépet is használó oktatás esetén csak nehezen kivitelezhető. Érdeklődj munkatársainknál, hogy az általad választott tanfolyamnál elérhető-e ez a képzési forma!

Mennyibe kerül egy ilyen képzés?

Az online képzés nagyon kényelmes ugyan, de természetesen az élmény nem ugyanaz, mintha a tanteremben ülnél. Online formában a képzéseink a tantermi oktatás listaárához képest 30% vagy akár több kedvezménnyel (tanfolyamtól függően) érhetőek el. Már eleve akciós vagy csoportos részvétel esetén kérd egyedi ajánlatunkat!

Teljes tanfolyam lista megtekintése