fbpx

Soft skill tanfolyamok

Ma már senkinek sem kell bemutatni a soft skill kompetenciákat és annak jelentését. Az informatikai képzéseink a hard skill kategóriájába tartoznak, de ma már elengedhetetlen, hogy olyan készségek birtokába kerüljünk, amelyek segítségével a munkánkat hatékonyabban végezhetjük. Így a megszokott informatikai és projektmenedzsment témák mellett mostantól nyitunk a soft skillek irányába is.  

Képzéseink segítségével könnyebben és hatásosabban fogsz tudni prezentálni, kommunikálni és kooperálni a kollégáiddal, illetve a feladataidat, munkáidat hatékonyabb időgazdálkodással és priorizálással fogod tudni elvégezni. 

Reméljük a gazdasági élet soft skill alapú képességeit is nálunk sajátítod el, mi garantáljuk a már megszokott minőséget! 

 

 

 

Jelenleg elérhető soft skill képzéseink és a témához hasonló könnyebb irodai alkalmazások 

Prezentációs technikák workshop
A tanfolyam célja a Microsoft Power Point vagy más alkalmazásban elkészített prezentációk előadásának fejlesztése. Lehet bármilyen profin is összerakva egy prezentáció, nem lesz sikeres, ha az előadó nem képes az üzenetét személyes kommunikációjában és előadásában átadni. Ezen a workshopon az előadók felkészítése kerül elsősorban fókuszba, hogy karizmatikusan, lámpaláz mentesen, könnyedén és a hallgatóságot lenyűgözve és meggyőzve tudják közvetíteni szakmai ismereteiket a célközönség felé akár személyesen, akár az online térben prezentálnak.


Hatékony időgazdálkodás és feladatkezelés Microsoft Outlook használatával
A tanfolyam célja az időgazdálkodás alapjainak megismerése, különböző technikák bemutatása és elsajátítása. A hallgatók bevezetést kapnak a strukturált idő- és feladatkezelés elméleti hátterébe és megismerkednek a széles körben használt Microsoft Office Outlook gyakorlati alkalmazásában rejlő lehetőségekkel feladataik tudatos menedzseléséhez.