fbpx

ISTQB CTFL képzésünk végzett hallgatójával beszélgettünk:

"Meggyőződésem, hogy az ilyen alapokra építve hatékonyabban tudom majd ellátni a feladatkört a jelenlegi és jövőbeli munkahelyemen."

Interjút adott nekünk Kiss Dávid, az Ericsson Hungary mérnöke, aki ISTQB Certified Tester Foundation Level képzésünket végezte el nálunk. Ismerjétek meg ti is Dávid tapasztalatait a velünk töltött napokról!

 

Honnan hallottál a Masterfieldről?

A Masterfieldről először az Ericsson belső hírleveleiben olvastam. Ott említették, mint potenciális CTFL (Certified Tester Foundation Level) képzési szolgáltatót. Az Ericsson mindig is fontosnak tartotta a szakmai fejlődést és az új készségek megszerzését, így nem volt meglepő, hogy színvonalas képzőhelyet ajánlottak.

 

Miért a mi Oktatóközpontunkra esett a választásod?

Titeket választottunk, hiszen a Masterfield Oktatóközpont az Ericsson Hungary szerződött partnere, CTFL képzés esetén is. Ezért természetesen felkeltettétek az érdeklődésemet, és örömmel vettem az adott lehetőséget. Bíztam abban, hogy egy olyan szervezettől tanulhatok majd, amely már bizonyított a szakmai területen.

 

Jelenlegi munkahelyeden milyen pozícióban dolgozol?

Jelenleg a Release Verification Engineer pozíciójában dolgozom. Feladatom az új szoftverkiadások ellenőrzése és validálása, hogy biztosítsam azok megfelelőségét az elvárásoknak és a szabványoknak.


Miért az ISTQB CTFL képzésünkre jelentkeztél? Hogyan kapcsolódik ez a munkádhoz?

Az ISTQB CTFL képzésre jelentkeztem, mert a szoftvertesztelés alapvető fontosságú az iparágban, és ez az alapozó képzés egy lépés a szakmai fejlődésem útján. Meggyőződésem, hogy az ilyen alapokra építve hatékonyabban tudom majd ellátni a feladatkört a jelenlegi és jövőbeli munkahelyemen.

 

Mi tetszett a legjobban a tanfolyam során? Van olyan, amit kiemelnél?

A tanfolyam során különösen az oktató, Hergovics Bea személyisége és szakmai felkészültsége ragadott meg engem. Úgy találtam, hogy rendkívül érthetően és élvezetesen tudta átadni a száraznak tűnő anyagot. Külön öröm volt látni, hogy valaki ilyen lelkesen és hozzáértően tudja prezentálni az adott témát.

 

Mi a véleményed a szervezést illetően?

A szervezés teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak. Roxi, az oktatásszervezőnk minden szükséges információt részletesen megosztott, és gyorsan reagált minden kérdésemre. Nagyon értékeltem a hatékony kommunikációt és a rugalmasságot az esetleges felmerülő problémák kezelésében.

 

Milyennek találtad az oktatót és az oktatás színvonalát?

Bea valóban kivételes oktató volt mind szakmailag, mind pedig személyisége tekintetében.

 

Online vagy tanteremben végezted el a kurzust és milyen tapasztalataid voltak a képzési formáról, amit választottál?

Az online kurzust választottam, és nagyon pozitív tapasztalataim voltak vele kapcsolatban. Az oktató kiválóan kezelte az online résztvevőket is.

 


Tervezel-e további tanfolyamokat is elvégezni? Ha igen, melyek azok?

Bár jelenleg nem tervezek további tanfolyamokat, de a jövőben nyitott vagyok az új lehetőségek iránt. Szívesen folytatnám a szakmai fejlődésemet és további képzéseket is elvégeznék, amelyek segíthetnek előre lépni a karrieremben.

 

Ajánlanád-e másoknak is, hogy a Masterfieldnél tanuljanak?

Természetesen, mindenki számára ajánlanám a Masterfieldet, akik szeretnének szakmailag fejlődni és magas színvonalú képzéseket kapni. Tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy a Masterfieldnél biztosan jó kezekben vannak, és az ott tanulók minden szempontból gazdagodni fognak.

 

Felkeltettük az érdeklődésedet és Te is szívesen elvégeznéd ISTQB CTFL képzésünket?
Akkor csatlakozz hallgatóinkhoz a hamarosan induló csoportok egyikénél! Kattints IDE a részletekért!

Tanfolyam naptár
H K Sze Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Hallgatóink mondták