fbpx
Példa vizsgasort kaptunk az RBCS-től ! Annak érdekében, hogy a Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) E - Learning képzésen szerzett tudása alapos legyen és a legnagyobb biztonságérzettel vizsgázhasson, Oktatókö...


Példa vizsgasort kaptunk az RBCS-től !

Annak érdekében, hogy a Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) E - Learning képzésen szerzett tudása alapos legyen és a legnagyobb biztonságérzettel vizsgázhasson, Oktatóközpontunk 34 kérdésből álló díjmentes, (CPRE) próba vizsga teszttel segíti Önt a hatékony felkészülésben.

A próba vizsga tesztsor megfelel a hivatalos vizsga - meglehetősen bonyolult – formátumának. (A hivatalos kb. 45 kérdésből áll). A tesztben vannak 1 és 2 pontos kérdések, egy kérdésre több jó választ is lehet adni, rossz válaszokért pont levonás jár. A próbatesztet e-mail-en igényelheti tőlünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkre elküldött levélben. Reméljük kedvet kapott a 3 hónapos hozzáférést lehetővé tevő (CPRE) E - Learning tanfolyamhoz, amelyről bővebben itt olvashat.