fbpx
Jó hírünk van a Budapesttől távol lévő cégek számára! Mivel Oktatóközpontunk felé egyre több képzési igény érkezik az ország különböző pontjain múködő cégektől, úgy gondoltuk nyakunkba vesszük az országot és házhoz, házig ...

Jó hírünk van a Budapesttől távol lévő cégek számára! Mivel Oktatóközpontunk felé egyre több képzési igény érkezik az ország különböző pontjain múködő cégektől, úgy gondoltuk nyakunkba vesszük az országot és házhoz, házig visszük a szükséges tudást!  

A kihelyezett képzések iránti növekvő igények miatt további gépparkkal bővültünk, hogy tananyagaink és kiváló oktatóink azokhoz a cégekhez is eljussanak, amelyek időt és anyagi forrást egyszerre szeretnének megtakarítani. Az utazási idő értékes tanulási időt emészt el, az utaztatás költsége, pedig a képzés költségét emeli. Mindezt megtakaríthatja, ha kihelyezett képzésekben gondolkodik!

A kihelyezett képzések, valóban igen hatékony módjai a vállalati képzések leszervezésének. Ezért a Masterfield Oktatóközpont mostantól megduplázott mobil számítógép kapacitással áll az ország különböző pontján lévő cégeinek rendelkezésére.